Meer resultaten voor sjoerdtje de haan uitvaartverzorging

Home Marinka de Haan. Marinka de Haan.
Daarbij gaat het meestal niet om buitengewone zaken, het persoonlijke zit hem juist vaak in kleine dingen. Marinka de Haan. Persoonlijke uitvaart door Marinka de Haan. In een verwarrende periode vol verdriet moet een manier gevonden worden om afscheid te nemen.
STILBEELD Uitvaartfotografie Links.
Stilbeeld werkt o.a. Hemelen De Ode Osiris Pastorale zorg bij uitvaart Rooshert Vital van Looveren Zielhuis Uitvaart. Sjoerdtje de Haan. Egmond a/d Hoef. Carla van der Burg. Brokking Bokslag Hart Ziel Dashing Dogs Ineke Smit. Stilbeeld werkt o.a. Marian de Valk.
Parenteel van Epe Stapert.
Anne Cornelis Ydes de Haan, geboren op 17-07-1828 te Leeuwarden, zoon van Yde Fredriks de Haan en Wiepkjen Jentjes Stapert zie X.46. Aaltje Ydes de Haan, geboren op 01-03-1830 te Leeuwarden, dochter van Yde Fredriks de Haan en Wiepkjen Jentjes Stapert zie X.46.
Stam Lippenhuizen.
Gehuwd op 25-jarige leeftijd op 05-07-1963 te Opsterland met Harm de JONG, zoon van Jan de JONG, boer, en Sjoerdtje ROOKS. Aaltje Alie JONGSMA, geboren op 20-06-1939 te Haulerwijk. Gehuwd 1 op 23-jarige leeftijd op 06-09-1962 te Opsterland met Jan Liebbe BOUMA, 26 jaar oud, geboren op 14-01-1936, zoon van Hendrik BOUMA en Jitske BOOMSMA, overleden op 25-12-1988 te Drachten op 52-jarige leeftijd.
Catalogus uitvaartbegeleiders Beerenberg.
Home Catalogus uitvaartbegeleiders. Op deze kaart staan de uitvaartondernemingen die een Beerenberg catalogus in bezit hebben. Heeft u een uitvaartbegeleiding die niet op de kaart staat, dan kunt u altijd aangeven dat u interesse heeft in de mogelijkheden van Beerenberg.
Open huis nieuw bedrijfspand Sjoerdtje de Haan Uitvaartzorg Drachtster Courant.
Sjoerdtje de Haan Uitvaartzorg biedt altijd alle faciliteiten voor een thuisopbaring, maar dat is niet voor iedereen haalbaar, weet de uitvaartonderneemster uit ervaring. Daarom beschikt It Stee fan ôfskie over twee opbaarkamers met een 24-uurs-sleutelsysteem, aansluitend aan een grote familieruimte.
Uitvaart Internet Diensten met informatie over Uitvaart, Crematie, Begraven en Rouw.
Stichting Bijzondere Begraafplaats Feanwâlden Veenwouden Uitvaartverzorging!
Sjoerdtje de Haan uitvaartzorg. Op 3.7 km afstand. Uitvaartvereniging De Laatste Eer. Op 3.8 km afstand. Sjieuwke de Beer uitvaartzorg Uitvaartcentrum De Westereen-Treast. Op 3.9 km afstand. Op 4 km afstand. Toon meer uitvaartverzorgers in Veenwouden. Plaatsen in de buurt. Stichting Bijzondere Begraafplaats Feanwâlden ervaringen. Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Stichting Bijzondere Begraafplaats Feanwâlden. Wat is jouw ervaring met Stichting Bijzondere Begraafplaats Feanwâlden? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers. Schrijf een review. Ben je op zoek naar een uitvaartondernemer? Op Uitvaartverzorging.website vind je alle erkende uitvaartverzorgers in heel Nederland. Vergelijk uitvaart offertes. Alleen KvK ingeschreven uitvaartverzorgers. Iedere bedrijf in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Meld je bedrijf aan op Uitvaartverzorging.website. Staat jouw bedrijf al op Uitvaartverzorging.website en wil je jouw bestaande bedrijfsvermelding aanpassen of verwijderen? Uitvaartverzorging bedrijvengids Sitemap Privacy statement Voorwaarden Disclaimer.
Uitvaartverzorging in Friesland Overijssel Haaksma de Haan Uitvaart.
0515 55 86 83 of 0513 792007 of 0521-519016. Met onze uitvaartverzorging zijn wij als team Haaksma de Haan Uitvaart u graag van dienst. Mirjam Landskroon Froukje Tabak. 2014 2019 Haaksa de Haan Uitvaart Gehost door: BS Media Internetmarketing. Ons werk gebied.:

Contacteer ons