Op zoek naar uitvaartverzekering dela?

3 goede redenen om een uitvaartverzekering te nemen Default hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. HLN logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Play
Steeds meer mensen sluiten een uitvaartverzekering af. Zo'n' begrafenisverzekering dekt alle kosten gerelateerd aan de uitvaart. In België is de leidende specialist in uitvaartverzekeringen DELA, dat daarnaast ook expertise heeft opgebouwd in de organisatie van begrafenissen en crematies. Maar waarom zou je een dergelijke verzekering afsluiten?
AXA GroepDender Dela Verzekeringen.
U kiest zelf wie de begunstigden van de uitbetaalde som is/zijn na uw overlijden. Met een uitvaartverzekering van DELA weet u dat de nabestaanden niet moeten opdraaien voor de kosten van uw begrafenis of crematie. Zelfs wanneer u overlijdt voordat alle premies betaald zijn, hebben de nabestaanden recht op het volledige verzekerde bedrag.
DELA Verzekeringen Verzekeringen.be.
De minimumleeftijd om een DELA uitvaartverzekering af te sluiten, is 18 jaar. De maximumleeftijd is 69 jaar voor een periodieke premiebetaling en 75 jaar voor een éénmalige koopsom. Je bent levenslang verzekerd bij DELA, maar je betaalt niet levenslang. Voor alle voorwaarden en uitsluitingen van het DELA Uitvaartzorgplan, kan je terecht op de website van DELA. Waarom kiezen voor DELA? DELA heeft sinds 1937 altijd gestreefd naar een waardige uitvaart voor iedereen.
Afkoopbeleid Dela aangepast VVP.
Volgens Kassa heeft Dela tot" 2017 het tegoed van in totaal bijna 118.000 afgekochte polissen vastgezet in hun uitvaartdepot, het Dela Depositofonds. Bij andere grote uitvaartverzekeraars, zoals Yarden en Monuta, is het al jaren gebruikelijk het tegoed de afkoopsom van afgekochte polissen rechtstreeks op de bankrekening van de klant te storten.
Uitvaartverzekering HENDRICKX BVBA.
Het Uitvaartzorgplan van onze partner DELA helpt standaard ook met de praktische en administratieve zorgen na de uitvaart. Zo krijgt uw familie tijd voor wat écht telt: mooi en sereen afscheid nemen. Ontdek hoeveel een uitvaart naar uw wensen kost.
Uitvaart Van DELA 2020 Diensten Review Uitvaartverzekering Review.
Je kunt uitvaartwensen gemakkelijk vastleggen bij DELA. Regelen van een uitvaart met stappenplan van DELA. Een duurzame uitvaart van DELA. Locatie voor de uitvaart. DELA biedt locaties met een huiselijke sfeer. Gebruik van 24-uurskamers. Rouwkamer inrichten zoals jij dat wil. Uitvaarten in de multiculturele samenleving. Wat gebeurt er na de DELA uitvaart. Wat kun je precies met de DELA uitvaartverzekering?
Uitvaartverzekering DVV verzekeringen.
Wat is een uitvaartverzekering? Deze verzekering dekt de kosten van uw uitvaart en de kosten die verbonden zijn aan uw overlijden. Met een uitvaartverzekering zorgt u voor financiële gemoedsrust voor uw nabestaanden. Hoeveel kost een uitvaart? Een crematie of begrafenis kost gemiddeld zon 6.000 euro.
DELA bij Kassa Uitvaartverzekeringvergelijken.com.
Afkopen bij DELA. Normaliter wanneer een klant een uitvaartverzekering afkoopt wordt de opgebouwde waarde minus de kosten direct uitgekeerd aan de klant. Echter heeft DELA tot 2017 de afgekochte polissen omgezet naar een deposito polis, het gaat hierbij om ruim 100.000 polissen.
Uitvaartverzekering Assurex.
2864; fabrikant DELA Uitvaartzorgplan, levensverzekering Tak 21 onderworpen aan BE recht dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Men is niet gedekt voor een overlijden dat het gevolg is van een uitgesloten risico, met name zelfmoord binnen het jaar na de inwerkingtreding van de polis; vrijwillige deelname aan collectieve gewelddaad/terreur of oorlog professionele omstandigheden bv. militairen, politie, brandweer uitgezonderd; misdaad of wanbedrijf indien men deze als mededader pleegde. Voor extra bijstand, psychologische bijstand, repatriëring vervroegde terugkeer gelden specifieke beperkingen en uitsluitingen. Deze vindt u terug in de Algemene Voorwaarden. Offerte, premieberekening en Algemene Voorwaarden: www.dela.be en/of uw makelaar. Klachten: contact@dela.be of Ombudsman Verzekeringen de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel. Indien u kosteloos een kopie wenst van de Algemene Voorwaarden, gelieve een e-mail te richten aan info@dela.be. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Enkel de Algemene en Bijzondere Voorwaarden zijn bindend. Vraag nu een offerte aan voor Uitvaartverzekering!

Contacteer ons