Op zoek naar vacatures uitvaart dela?

DELA zoekt Medewerkers voor Nabestaandendesk per 16 april in Eindhoven.
Gelukkig sta je er dan niet alleen voor: Coöperatie DELA zorgt voor een gerust gevoel over de uitvaart, alles wordt goed geregeld. De 6 verschillende lijnen zijn voor: overlijdingsmeldingen, crematieboekingen, crematielijn, uitvaartinformatielijn, uitvaartcentra waarnemen en meldpost. HBO, Universiteit Plaats. Eindhoven Werkuren per week. 20 32 Dienstverbanden. Fulltime startersfunctie, Parttime overdag, Fulltime ervaren, Tijdelijke fulltime baan Verantwoordelijk voor. Je bent primair verantwoordelijk voor het contact houden met leden en nabestaanden. Eindhoven Callcenter / Customer Service Klantenservice medewerker Fulltime startersfunctie Parttime overdag Fulltime ervaren Tijdelijke fulltime baan HBO Universiteit. Ontvang vergelijkbare vacatures in je mailbox.
Studio040 DELA: Uitvaartbranche komt weer tot rust.
We konden ons dus voorbereiden." Het zijn volgens DELA, goed voor een derde van alle uitvaarten in Nederland, ongekende tijden. Zware tijden ook, voor het personeel en nabestaanden. Want nabestaanden kunnen soms niet goed afscheid nemen van hun dierbaren. Ook zijn uitvaarten korter, sober en mogen er maximaal dertig personen aanwezig zijn. DoeveJe: kunt lang niet altijd de wensen in vervulling laten gaan die je zou willen vervullen. Het pure persoonlijke contact is veel minder nu. Maar we hebben elkaar. We hebben regelmatig contact, en via een aantal meldpunten kunnen mensen hun verhaal kwijt. Dat mensen in een gat vallen is aanwezig, maar we zitten er bovenop. De beste remedie daarbij is: er met elkaar over praten." Deel dit artikel.: Laat je reactie achter. advertentie Meest gelezen. Station Eindhoven Centraal ontsnapt aan reorganisatie NS. Uitgehongerde duiven gered uit pand Stratumseind. Pegida wil demonstreren in Eindhoven tijdens oud en nieuw. Mogelijk Eindhovenaar omgekomen bij explosie spottershut in Luyksgestel. Auto schiet van de A270 bij Nuenen, belandt in weiland. Aandacht voor Elkaar Herdenkingsboom Corona. Opening GLOW 2020. Opening DDW 2020. Eindhoven in Beweging Afl. Eindhoven in Beweging Afl. Nieuws Sport Televisie Radio Redactie Contact. Hoofdredactie Persberichten Vacatures Jaarverslag Adverteren Privacy.
Vacature Uitvaartverzorger Leidsche Rijn Werkt.
Deze vacature is verlopen. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande vacatures of stel een Job-alert in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vacatures. Over het bedrijf. Bij een overlijden regelen en verzorgen onze lokale uitvaartverzorgers alles geheel naar de persoonlijke wensen van de nabestaanden. Door te adviseren en te inspireren, maar vooral door er te zijn. DELA heeft door het hele land eigen uitvaartcentra en cre. Wat ga je doen? Het is maandagochtend 0930: uur als je een melding via je telefoon ontvangt. Vanmiddag word je om 1400: uur verwacht bij een familie, vader is rustig ingeslapen na een langdurig ziekbed. Je neemt nog wat gegevens op die belangrijk zijn om te weten. Het is nu 1000: uur en je hebt nog een paar uur de tijd voordat je naar de familie gaat. Je besluit nog een keer de dienst van een andere familie door te nemen, kijkt even of alle documentatie aanwezig is en of de teksten kloppen. In de tussentijd word je gebeld door de nabestaande van de vrouw wiens uitvaart morgen plaatsvindt.
Vacatures bij CUVO Cuvo. phone. icon-phone-24. arrow. linkedin. facebook. twitter. close. mail. print. checkmark.
Wat kost een uitvaart? Hulp bij wensen vastleggen. Inloggen bij Opzegservice. Uw waardering: een 93., Bel 070 3469571 ook bij overlijden. Onvergetelijke momenten organiseren. Onze klanten zijn meestal erg emotioneel, verdrietig en soms volledig van de kaart. En toch zijn zij tevredenMet ca. 100 collegas verzorgen wij vele onvergetelijke momenten. Samen hebben wij maar één doel: families en nabestaanden steunen wanneer zij afscheid moeten nemen. Wij organiseren en verzorgen uitvaarten namens De Laatste Eer, Cuvo en Ad Patres. Dit werk vraagt professionaliteit, klantgerichtheid, flexibiliteit en betrokkenheid van al onze medewerkers. Wij doen dit mooie werk op diverse locaties in de regio Haaglanden. Ons werk is bijzonder. 100% klanttevredenheid is ons doel. Bekijk hieronder onze vacatures in de uitvaartzorg.
Uitvaart assistent.
Vacature: Uitvaart assistent. Bewaar deze vacature. Aantal uren per week 16 24 uur. Over de functie. Voor een uitvaartverzorger in Groningen zijn wij per direct op zoek naar uitvaartassistenten. Samenwerkend met een ervaren uitvaartmedewerker bestaan je werkzaamheden uit het vervoer van de overledene vanaf het huisadres naar een uitvaartcentrum. Ook het verzorgen of opbaren van een overledene is een onderdeel van jouw werkzaamheden. Het betreft een functie met doorgroeimogelijkheden, mogelijk voor lange tijd. Je wordt 20 tot 28 uur per week ingepland o.b.v. Er wordt van je verlangd dat je 5 diensten per week inplanbaar bent, waarvan minimaal 2 avond-/nachtdiensten en eens per 14 dagen in het weekend. je bent communicatief vaardig. je bent servicegericht. je hebt een groot inlevingsvermogen. je bent representatief en correct in de omgang. je hebt geen lichamelijke klachten die zware tilwerkzaamheden onmogelijk maken. je bent in bezit van een rijbewijs. je bent flexibel inzetbaar qua werktijden en op afroep beschikbaar ook s nachts en in het weekend. je reistijd naar Groningen bedraagt max. Deel deze vacature via. Tip een vriend. Toon alle vacatures.
DELA vacatures Werken bij DELA YoungCapital.
Of werk als medewerker bediening bij een crematorium bij jou in de buurt. Bij DELA kun je zowel parttime of fulltime aan de slag. Check snel de vacatures hiernaast en kom werken bij DELA. Bij DELA voelde ik me vanaf dag één al thuis.
Vacatures Uitvaartcentrum Zoeken.
Geplaatst: 15 september 2020. Uitvaartverzorger regio Nijmegen/Arnhem Nijmegen/ Arnhem, Oproepkracht. Wil je werken bij DELA? Hier vind je alle banen bij DELA. Ook voor jou is er een carrière in de uitvaartbranche. Bekijk onze huidige vacatures en solliciteer nu! Medewerker Uitvaart vacatures en werk oktober 2020.
Gastvrouw/heer gezocht voor het uitvaartcentrum van DELA in Breda.
Zoek naar jouw ideale baan in 1385 beschikbare vacatures. Bijverdienen en ervaring opdoen met een bijbaan als keukenhulp pool. Wil jij aan de slag bij de grootste evenementen? Meld je snel aan bij YoungOnes! Met opgestroopte mouwen de spoelkeuken onder handen nemen? Start als freelancer! Op zoek naar flexibel werk? Word freelancer en ga aan de slag in de catering! Neem een kijkje achter de schermen! Gastvrouw/heer gezocht voor het uitvaartcentrum van DELA in Breda.
Vacatures solliciteer bij Crematorium Ommeland en Stad.
Dat betekent dat we met regelmaat op zoek zijn naar nieuwe, betrokken en gedreven collegas, die samen met ons vorm en inhoud willen geven aan klantwaardigheid. Raadpleeg respectrum.info voor actuele vacatures. Zijn er geen vacatures? Stuur dan uw open sollicitatie voor crematorium Ommeland en Stad naar.

Contacteer ons