Meer resultaten voor evelien uitvaartverzorging

VAN HARTE: Evelien is 20 jaar geworden."
OUDE PEKELA Evelien van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dikke kus pap, mam, Roy en Danille. Hooipersen in grote/ronde of kleine balen bij loonbedrijf Moed. 29 mei: Hervormde Kerk Nieuwe Pekela haalt oud papier op. 28 en 29 mei: Oud papier wordt ingezameld bij de Wedderwegkerk.
Evelien Ligthart 29.
Van mijn Mini Cooper met gouden letters. Ik ben eigenaresse van Evelien Uitvaartverzorging. Ik ben op mijn achttiende in Rhoon komen wonen en woon nu in Poortugaal. Mensen kennen mij ook van Lichtjesavond 2018, het 4 5 mei comité en mijn voormalige wolwinkel Briljant Crochet in Villa van Alles.
Uitvaartverzorging voor een mooie uitvaart De Groot Uitvaart.
Daarnaast is het Uitvaartcentrum rolstoelvriendelijk en is er in de grote ontvangstruimte een ringleiding aanwezig. Familiekamers in Uitvaartcentrum. In het Uitvaartcentrum bevinden zich twee familiekamers. In deze geriefelijke kamers, die een huiselijke sfeer ademen, kan uw dierbare enkele dagen opgebaard liggen.
Evelien uitvaartverzorging BV Poortugaal.
Activiteiten Evelien uitvaartverzorging BV.: De activiteiten van Evelien uitvaartverzorging BV vinden onder andere plaats in de branche: Uitvaartverzorging. Deze branche heeft als hoofdcategorie in de SBI-onderverdeling die de KVK aanhoudt: Overige en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Wellness en overige dienstverlening.
Uitvaart Oud Beijerland Snel regelen besparen.
Lage prijzen en een sereen afscheid was wat we wensten. Omdat ons inkomen beperkt is was dit volmaakt. Brenda van den Bosch. Uitgelichte uitvaartondernemers uit Oud Beijerland. 3171 DG Poortugaal. 010 223 6215. Robert Saalmink Uitvaartverzorging. Admiraal de Ruyterstraat 139.
Uitvaartverzorging in Amstelveen Oozo.nl.
Evelien Ninaber t.h.o.d.n. Monuta Evelien Ninaber. Opgericht in oktober 2019. De onderneming Evelien Ninaber t.h.o.d.n. Monuta Evelien Ninaber is gevestigd op Fie Carelsenlaan 30 te Amstelveen en is actief in de branche Uitvaartverzorging. Amstelveen Bovenkerk Westwijk Noord Theaterbuurt 1187RX. Uitvaartbegeleiding ondersteuning MetNiek.
Boy Hazes fotografie partners en collega's.'
Tineke van der Jagt uitvaartverzorging. Tineke van der Jagt uitvaartverzorging is een dienstverlenende onderneming met een regionaal karakter. Steeds meer mensen willen af van de gangbare uitvaarttradities en op een persoonlijke manier afscheid nemen van hun dierbaren. Onyx is een edelsteen.
Evelien Uitvaartverzorging Rotterdam Decidee.
Decidee Uitvaart Rotterdam Evelien Uitvaartverzorging Rotterdam. Voornsestraat 27, 3082 PA Rotterdam. Over Evelien Uitvaartverzorging. Evelien staat voor meer dan alleen reguliere uitvaartbegeleiding. Als rouwdeskundige en opgeleid rouwpedagoog wil Evelien als uitvaartverzorgster dat het afscheid en de rouw beleefbaar is, zodat er goed afscheid kan worden genomen.
Keurmerkhouder.
Het was een prettige ervaring samen met Sidone en Evelien de uitvaart van mijn man te verzorgen.Ze hebben ons goed begeleid. Wij willen Sidone en Eveline heel hartelijk bedanken voor de mooie uitvaart die ze samen met ons hebben gemaakt en begeleid hat was precies zoals ons moeder en oma Doortje het had gewild.

Contacteer ons