Resultaten voor cuvo uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging De Laatste Eer in Delft. phone. icon-phone-24. arrow. linkedin. facebook. twitter. close. mail. print. checkmark.
De Laatste Eer regelt en verzorgt uw uitvaart helemaal naar wens. Wij zijn er voor u op het moeilijke moment van de uitvaart, maar ook als er nog geen sprake is van een overlijden. Wordt u lid van onze vereniging voor slechts 5, per huishouden/per jaar dan ontvangt u ons magazine Delfts Leven en nodigen wij u uit voor de jaarlijkse ledendag.
Eer Volharding Nabestaandenloket.
Ze zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om hun klanten zo goed mogelijk te helpen. Zo is Eer Volharding met haar merken De Laatste Eer, CUVO en Ad Patres in januari 2020 een samenwerking met het NabestaandenLoket aangegaan, waardoor ze uitgebreide ondersteuning bieden bij het afwikkelen van de nalatenschap.
Cuvo Ogier Uitvaartverzorging B.V. s-Gravenhage Oozo.nl.
De besloten vennootschap Cuvo Ogier Uitvaartverzorging B.V. is gevestigd op Bautersemstraat 3 te s-Gravenhage en is actief in de branche Uitvaartverzorging, crematoria, mortuaria en begraafplaatsen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 27222699 en is gelegen in Rond de Energiecentrale in de gemeente s-Gravenhage.
CUVO uitvaartzorg indebuurt Den Haag.
Artikelen van CUVO uitvaartzorg. Ga naar Anita helpt je met het vastleggen van je uitvaartwensen: Het helpt jezelf en je nabestaanden. Anita helpt je met het vastleggen van je uitvaartwensen: Het helpt jezelf en je nabestaanden. Aangeboden door CUVO uitvaartzorg.
Bert van Proosdij uitvaartverzorger Yarden.
Neem contact met ons op en plan een afspraak met Bert Direct afspraak maken. Yarden bij u in de buurt. Uw eigen uitvaart. Checklist bij overlijden. Werken bij Yarden. Overname Yarden door DELA. Yarden staat voor professionele en kwalitatieve dienstverlening in de uitvaartverzorging.
De Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen Ombudsman Uitvaartwezen.
Onvolkomenheden uitvaart 17-03-2021 2020-107 Kwaliteit dienstverlening. 04-03-2021 2020-061 Kwaliteit dienstverlening. Bekijk alle klachten en uitspraken. Aan het eind van elk jaar stelt de Stichting een jaarverslag op waarin een overzicht van de ontvangen klachten staat vermeld en de door de Ombudsman gedane uitspraken.
Homepage Crematorium Haagse Duinen. phone. icon-phone-24. arrow. linkedin. facebook. twitter. close. mail. print. checkmark.
070 218 20 88. Zalen en tuin. Beeld en geluid. Uitvaartcentrum en crematorium. Contact met Haagse Duinen. Uitvaarten en het Coronavirus Actuele informatie. Een prachtige locatie. Duurzaam en gastvrij. Haagse Duinen is een mooi gelegen crematorium aan de Wijndaelersingel 1 voorheen Ockenburghstraat 29 in Den Haag. Het crematorium ligt in de wijk Loosduinen, midden tussen het groen, dichtbij zee en duinen en direct naast begraafplaats Westduin. Haagse Duinen is een duurzaam gebouwd crematorium. Gastvrijheid staat bij ons centraal. En dat zie je overal terug. Meer over Haagse Duinen CUVO uitvaartverzorging.
Cuvo uit Den Haag De Beste 10!
Engelen Spoor Uitvaartverzorging B.V. Op 2 km afstand. Yarden Uitvaartzorg Haaglanden. Op 2.1 km afstand. Begraafplaats Oud Eik en Duinen. Op 2.3 km afstand. Op 2.3 km afstand. Begrafenisonderneming Mutsaers B.V. Op 2.9 km afstand. Van der Helm Uitvaartzorg. Op 3.8 km afstand. Toon meer bedrijven in Den Haag. Plaatsen in de buurt. Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Cuvo.
Jannie Kuil Gedenksieraden verkoopadressen.
Uitvaartverzorging Yvonne Jonker. 2992 GH Barendrecht. 2311 JG Leiden. De Laatste Eer. 2625 XZ Delft. Stg Begraafplaats en Crematorium Zuylen. 4813 XH Breda. 5406 XN Uden. Crematorium Bergen op Zoom. 4623 RE Bergen op Zoom. 4623 TN Bergen op Zoom.

Contacteer ons