Zoeken naar veer

Anna van t Veer Leiden University.
This template accompanies van t Veer Giner-Sorolla 2016see above, and it is incorporated in the website of the Open Science Framework: anyone who creates a project page for their research can use the registration function to time-stamp their hypotheses, methods and analysis plan according to this manual, after which a permanent link to the frozen registration can be shared with reviewers and in papers 500 preregistrations with this template in the first 1.5 years since publication.
Veer mechanica Wikipedia.
Een veer is een elastisch constructie-element dat bedoeld is om een tegen kracht te leveren die toeneemt met de verplaatsing. Bekende vormen zijn de veer in een balpen en in een wasknijper, en de horlogeveren in mechanische wekkers en opwindspeelgoed.
veer Nederlands woordenboek Woorden.org.
iemand een veer op de hoed steken iemand vertellen dat die z'n' werk goed gedaan heeft. iemand een veer in de broek/kont steken iemand complimenteren of prijzen. geen veer van de mond kunnen blazen heel zwak zijn, heel arm zijn.
Veer Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Veer of met Veer in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Veer inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Veer en verwijzingen daarnaartoe.
Coen van t Veer Leiden University.
Coen van t Veer. literature of the dutch east indies. van t Veer Telephone. 31 71 527 2727 E-mail. Coen van t Veer is a lecturer at the Centre for the Arts in Society. More information about Coen van t Veer.

Contacteer ons